Fiyatları görebilmek için üye girişi yapmalısınız.
15:00 e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoda.
Queen Kemik Kazıyıcı ve Toplayıcı, implantoloji ve çene cerrahisi operasyonlarında hastanın kendi kemiğinin (otojen kemik) elde edilmesi için tasarlanmış yüksek performanslı bir cerrahi el aletidir. 15,5 cm uzunluğundaki bu enstrüman, 6,5 mm genişliğindeki keskin ve dayanıklı ucu sayesinde kortikal kemik yüzeyinden ince kemik talaşlarının hassasiyetle kazınmasını sağlar. Eğri (kavisli) uç yapısı, ağız içindeki anatomik kavisli bölgelere ve ulaşılması zor arka alanlara mükemmel bir adaptasyon sunarak cerraha operasyon sırasında büyük bir kolaylık sağlar.
Tamamen yüksek nitelikli tıbbi çelikten imal edilen ürün, tek taraflı çalışma ucuyla kuvvetin doğrudan ve kontrollü bir şekilde kemik yüzeyine iletilmesine olanak tanır. Ergonomik gövde tasarımı, kemik toplama işlemi sırasında gereken basıncı el yorgunluğu yaratmadan uygulamayı sağlar ve taktil (dokunsal) hassasiyeti korur. Korozyona karşı tam dirençli olan ve tam otoklavlanabilir özellik taşıyan Queen Eğri Kemik Kazıyıcı, özellikle kemik ogmentasyonu ve greftleme işlemlerinde ihtiyaç duyulan yüksek kaliteli otojen kemiğin hızlı ve pratik bir şekilde toplanması için idealdir.
Stoktan Teslim!
Teknik Servis İle Onarım İmkanı
Güvenli Ödeme Sistemi
Havale İle %5 İndirim
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.